Kameratstøtte
Døgnåpen: 800 48 500, eller Skriv til oss

apatisk og følelseløs

unifil_colargol

apatisk og følelseløs

17. juni 2013 19:39:23

Er det bare meg som har blitt dette etter libanon? Eller har flere merket dette. Har ikke tenkt over dette før jeg har begynt å lese litt om unifil igjen. Når jeg kom hjem siste gang så pakket jeg alle minner og fortsatte livet. I de siste årene så har jeg begynt å reflektert, spesielt når facebook kom over hvor glade og sprudlende folk er. Jeg føler ikke glede over andre sin glede lengre. Slik var det ikke før. Finner ikke glede i familie eller noe når man tenker på hvordan jeg er i forhold til de andre. Blir liksom at man går rundt som en maskin uten følelser annet enn sinne og frustrasjon når ting ikke skjer som man ønsker. Er det ikke normalt at man skal bli glade på andres vegner? Hvorfor har jeg ikke merket eller tenkt over dette før? Er det noe med at jo eldre man blir så mere reflektert blir man?

Mvh

 
lyder194

Re: apatisk og følelseløs

20. juni 2013 12:29:22

Enig om det siste - å reflektere kommer mer med alderen. Så tror jeg at siden du "pakket alle minnene", så tenker jeg at det er minnene som nå trengs å bli luftet?
Er ikke så sikker på at facebook er representativ for folks følelsesliv. Men det blir vel ofte slik at det som skrives der farges veldig positivt, selv om virkeligheten kan være noe annet.
Dette med sinne og frustrasjon synes jeg ikke er bra. Noe murrer hos deg, virker det som. All grunn til å gjøre noe med det.

 
rec sec 91

Re: apatisk og følelseløs

30. juni 2013 22:38:55

til unifil colargol

så ufatteleg å sjå at nokon kan setta ord på det som eg har kjent på i dei siste årene.Har aldri tenkt at det er fleire som har det sånn,trudde det var noko steingalt med meg.Det eg lurar på nå er hvor mange er det som har det slik,hvordan skal en kunne klare å finne det som du sier vi mangler evnen til å gleda seg med andre,evnen til å glede andre.
så til deg unifil colargol stå på .

mvh
rec sec

 
lyder194

Re: apatisk og følelseløs

01. juli 2013 10:45:17

"Den som ikke gjør noe for andre, gjør heller ikke noe for seg selv", er det en eller annen klok mann som har sagt en gang. Mye sant i det. Men ikke lett det der å prøve å komme ut av seg selv og glede andre når du selv ikke føler noen glede.

 
På med sekken

Re: apatisk og følelseløs

29. juli 2017 23:50:00

Trodde jeg skulle hente noe her når jeg logget meg inn. Ikke store aktiviteten her heller. Ergo er det vel ikke plassen en vil ytre seg på. Sånn går nå dagene- år ut og år inn! God "rest" Sommer tilde som nå skulle plumpe innom her.